Масло Виноградної кісточки (Danikafarm) 30мл.
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: Д301
75 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн
Форма випуску: олія.
Склад: масляний екстракт кісточок винограду.
Значення для організму
Виноградна кісточка є найсильнішим антиоксидантом з оптимальною композицією жирних кислот, у складі яких 89% незамінних. За рахунок унікального складу виноградне масло по антиоксидантній дії в 20 разів активніше, ніж вітамін С, відносно небезпечних для організму вільних радикалів.
Крім жирних кислот, в маслі містяться значна кількість жиророзчинних вітамінів А, Е, каротин, стероїди, флавоноїди, в тому числі проантоціанідини, а також ресвератрол.
Ресвератрол ставитися до фитоалексинам – захисним речовин вироблюваних рослинами у відповідь на пошкодження. Наукові дослідження переконливо свідчать про протизапальну, протипухлинну дії ресвератрола. Доведено, що ресвератрол активізує процеси апоптозу ракових клітин, пригнічуючи їх ріст і ділення, підвищує ефективність хіміотерапії, послаблює тяжкість побічних ефектів.
Виноградна кісточка багата на проантоціанідини, які визначають м'який протизапальний ефект. У цьому механізмі задіяні процеси впливають на інгібування запальних цитокінів, нейтралізацію вільних форм кисню, уповільнення перекисного окислення ліпідів. Проантоцианідіни масла виноградної кісточки, як стверджують наукові дослідження (2002р.), володіючи антибактеріальну (патент США 6210681), противірусного, протиалергічною, протипухлинною активністю, здатні впливати на ферменти етанолокислювальної системи. Ці властивості використовуються для пом'якшення вражаючої дії алкоголю на організм. Науково-дослідні дані демонструють активізацію споживання кисню, позитивний вплив на мітохондрії скелетної мускулатури при вживанні олії. Крім того, дослідники виявили, що масляний екстракт з кісточки багатий поліфенолами, які попереджають дегенеративні захворювання нервової системи такі, як хвороба Альцгеймера.
Дослідники з Вірджинії (США) вважають, що масло виноградної кісточки допомагає стримувати розвиток діабетичної ретинопатії, нефропатії, хвороб серцево-судинної системи у людей, які страждають на цукровий діабет. Наявність ресвератрола в виноградної кісточці, дозволяє поліпшити метаболізм глюкози і знизити ризик судинних ускладнень.
Біологічно активні речовини масла забезпечують високі гепатопротектівное властивості, позитивно впливають на функціонування печінки, жовчного міхура. Наявність стеролів сприяє зниженню рівня небезпечних для організму ліпопротеїдів низької щільності.
Корисно масло і для чоловічого організму у комплексному лікуванні простатиту, ДГПЗ (аденоми), чоловічого безпліддя, при порушенні ерекції.
В якості додаткового засобу, масло виноградної кісточки призначають при захворюваннях шлунково-кишкового тракту: гастритах, виразковій хворобі шлунка та 12перстной кишки, ерозивних ураженнях слизової оболонки; в комплексному лікуванні холециститу, гепатиту, ЖКБ, алкогольного ушкодження печінки.
Олія використовується при синдромі хронічної втоми, стресових навантаженнях, астенії, схильність до запальних захворювань, при зниженні працездатності. Виноградне масло необхідно для профілактики та комплексного лікування судинних порушень, зменшення ризику тромбоутворення, інфарктів, інсультів, атеросклерозу, гіпертонічної хвороби, варикозного розширення вен. Воно надійно захищає від інфекцій, підвищує життєвий тонус і імунітет.
В геронтології його призначають для підвищення життєвого тонусу і попередження передчасного старіння.
Масло виноградної кісточки заслужено вважають «гормоном молодості».
Рослинні поліфеноли, подібні за структурою з жіночими гормонами – естрогенами, покращують процеси синтезу білка колагену, сприяють росту волосся, нормальному функціонуванню сальних залоз.
Виноградне масло благотворно діє на шкіру, надає їй здорового вигляду, сприяє зниженню саловиділення, звужує пори, добре доглядає за пошкодженим волоссям.
Висока харчова цінність, оздоровчі властивості, приємний аромат горіха, пряний смак дозволяють цьому маслу конкурувати з кукурудзяною та іншими маслами. Масло стійке до високих температур, покращує смак смажених страв і випічки, збагачує салати та холодні страви. Його додають в інші масла для захисту від згіркнення.
Хлорофіл у складі олії, надає йому зеленувате забарвлення і лікувальні властивості.
Показання до застосування.
Рекомендується як додаткове джерело есенціальних поліненасичених жирних кислот, жиророзчинних вітамінів, антиоксидантів для профілактики серцево-судинних захворювань, а також до раціону харчування при наступних станах та захворюваннях:
- імунодефіцитні стани на тлі стресів, втоми, при підвищених фізичних і розумових навантаженнях;
- синдром хронічної втоми, астенічні стани, стресові перевантаження;
- анемія;
- серцево-судинні патології (ІХС, атеросклероз)
- судинні порушення (прединсультные і прединфарктные стану, варикозне розширення вен);
- порушення обміну речовин (ожиріння, цукровий діабет, сечокам'яна хвороба, подагра);
- хронічні захворювання печінки, жовчного міхура;
- атонія кишечнику, запори;
- запальні захворювання верхніх дихальних шляхів (тонзиліти, бронхіти);
- алкогольна залежність;
- передчасне старіння.
Зовнішнє застосування: - вугрова висипка, купероз, пігментація; жирна, пориста шкіра;
- для відновлення волосся.
Спосіб застосування та дози
По 15 крапель тричі на день з 0,5 чайної ложки меду або на хліб, за 30 хвилин до прийому їжі.
Лікувально-профілактичний курс 10-30 днів.
При необхідності повторити.
Прийом фітопрепарату не скасовує призначення лікаря.
Основні | |
---|---|
Виробник | ДаникаФарм |
Країна виробник | Україна |
Тип олії | Виноградної кісточки |
Віджим | Перший холодний |
Об`єм | 30 мл |
Вага | 30 г |
Упаковка | Пластикова тара |
- Ціна: 75 ₴