Продавець Інтернет-магазин FITO-CLUB розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
6904 відгуків
+380 (95) 498-34-00
+380 (63) 835-94-91
+380 (98) 902-26-93
вул.Левка Лукяненка 13а, Київ, Україна
Кошик
Fito-club

Ан-нушка Олія плодів шипшини 250 мл скло темного кольору, корок металевий із дозатором

  • Готово до відправки
  • Код: П212

350 ₴

Ан-нушка Олія плодів шипшини 250 мл скло темного кольору, корок металевий із дозатором
Ан-нушка Олія плодів шипшини 250 мл скло темного кольору, корок металевий із дозаторомГотово до відправки
350 ₴
+380 (95) 498-34-00
  • +380 (63) 835-94-91
    Вайбер
  • +380 (98) 902-26-93
  • +380 (95) 433-52-72
    Вайбер
+380 (95) 498-34-00
  • +380 (63) 835-94-91
    Вайбер
  • +380 (98) 902-26-93
  • +380 (95) 433-52-72
    Вайбер
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Опис продукту: харчовий продукт

Форма випуску: олійна рідина

У продажу: в торговій мережі

Склад: Олія плодів шипшини, отримана першим холодним віджиманням, містить різноманітні біологічно активні сполуки. Олія очищається відстоюванням

Рекомендации: Використовується за смаком у приготуванні салатів, гарнірів та інших страв, які не підлягають термічному обробленню

Умови зберігання: в оригінальному пакованні за температури не вище 25 °C. Після відкриття паковання зберігати в холодильнику.

Срок годности: 1 рік від дати

водості

 

не содержит генно-модифицированных организмов экологически чистый продукт

Олія дістала титул «короля натуральних олій», а її властивості дуже і дуже різноманітні. Воно проявляє протизапальну, антимікробну, тонізувальну, ранозагоювальну, пом'якшувальну та вітамінізувальну дію. Його отримують із насіння шипшини коричного або майського, який належить до родини Рожеві. Цей чагарник має висоту 1,5-2 м і тонкі прутеподібні гілки, які покриті вигнутими рідкісними шипами, розташованими по два біля основи листя. Квіти поодинокі, великі, з п'ятьма пелюстками та множинними тичинками. Плоди соковиті, овальні або кулясті, гладкі, жовтогарячо-червоного кольору. Цей різновид поширений від Півночі до субтропіків. Такий шипшина росте в лісах, в оврогах, на облямівках, на схилах, берегах річок. Про його цілющі властивості знали ще в глибокій давнину. Авіценна вважав шипшина очисним, протизапальним і заспокійливим засобом і призначав його в разі пухлин горла, ікоту, запалення мигдалін, нервових хвороб і як чудовий протиобертовий засіб. Плоди шипшини вважалися дорогими ліками та цінувалися як дуже ефективний лікувальний засіб. Зараз цінують шипшини як комору важливих біологічно активних речовин, красиву декоративну рослину та джерело найніжнішої ефірної олії. Унікальні властивості олії шипшини застосовувалися ще в 17 столітті, виключно в рецептах народної медицини. Пізніше його стали широко використовувати в косметологічній галузі. Олія шипшини, яку ще називають «рідким сонцем», виготовляють із насіння шипшини способом екстракції рослинними жирними оліями. Процес виробництва олії досить трудомісткий. Спочатку висушують насіння рослини, потім подрібнюють їх, а потім за допомогою гарячої екстракцією добувають рідину з олійною структурою, специфічним ароматом, різним кольором (від золотистого рожевого до оранжевого і в деяких випадках бурого) і дещо гіркуватим смаком. Завдяки цій методиці олія повністю зберігає властивості та лікувальні якості рослини. У його складі є насичені та ненасичені жирні кислоти, вітамін Е, каротиноїди. З м'якоті плодів виходить олійний екстракт каротиноїдів — використовувана аналогічна олії шипшини каротолін. Як вибрати Вибирати, варто олію шипшини холодного пресування. Воно дорожче, проте саме воно не втрачає своїх позитивних властивостей, на відміну від обробленого термічно. Як зберігати Олія шипшини, як і інші олії, легко окиснюється, тому його треба щільно закривати після кожного використання. Зберігати олію потрібно в прохолодному, темному місці, а найкраще в холодильнику для збереження всіх її корисних властивостей.. У кулінарії В кулінарії олію шипшини використовують не часто і в невеликих кількостях через характерний кислий присмак. Зазвичай воно застосовується як заправа для каш, деяких салатів, у десертах. У разі тривалого термічного оброблення олія шипшини втрачає цілющий ефект, тому в страви, що готуються, його не радять додавати. Калорійність Як і в інших рослинних олій, калорійність цього продукту дуже висока, досягає вона 898 кКал. Але оскільки у великих кількостях олія шипшини не вживається, можна не боятися його навіть тим, хто стежить за фігурою.

Інформація за вмістом на 100 g (г) (107,4 ml(мл)) олії плодів шипшини на 2,0 g (г) (2,15 ml(мл)), чайну ложку олії плодів шипшини
Калорійність, kСал (ккал) 898,0 18,00
Жиры, g(г) 99,75 2,000
Вуглеводи, g (г) 0,00 0,00
Білки, g (г) 0,00 0,00
Трансізомери в перерахунку на метилаїд, % не виявлено не виявлено
Ненасичені жирні кислоти ≥3, mg (мг) 25,34 0,510
Ненасичені жирні кислоти ≥6, mg (мг) 1112,83 22,26
Ненасичені жирні кислоти ≥9, mg (мг) 434,88 8,700
Вітамін Е, mg (мг) 62,03 1,24
Вітамін A, mg (мг) 1,040 0,021
Холестерин, mg (мг) 0,00 0,00
Інформація для замовлення
  • Ціна: 350 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner