Nature Forte Чистотон-овес клітковина з насінням Чіа Форте 150 г
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
110 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн
Овес сприяє виведенню з організму токсинів, радіонуклідів, солей і важких металів, жовчних кислот, знижує рівень холестерину та глюкози в крові; стимулює рухову активність кишківника в разі атонічних колітів; сприяє корекції ваги та нормалізації обміну речовин.
Буряк показана у разі атеросклерозу зі супутніми серцево-судинними порушеннями; сприяє зниженню артеріального тиску, поліпшенню метаболічної та очисної функції печінки, а також чинить послаблювальну дію у разі закрепів.
Стальник надає сечогінний, регульоване обмін речовин дії; сприяє виведенню сечової кислоти. Рослина ефективна у разі закрепів, набряків, сольових відкладень, підвищеного артеріального тиску.
Солодка має протизапальні, загальнозміцнювальні, обволікальні, протиалергічні, спазмолітичні властивості; забезпечує антитоксичну активність;
Фітотерапевтичні властивості та дія:
є функціональним дієтичним живленням спрямованим на активну детоксикацію організму, що посилює функцію та моторику кишківника з послаблювальною дією; має протизапальну, дезінфікувальну, жарознижувальну, протиатеросклеротичними, регульованими обмінні процеси діями; сприяє зниженню ваги, нормалізації тиску та цукру в крові; виводить токсини загального порядку, холестерин, солі важких металів; є джерелом вітамінів, мінералів, білкових речовин із високим вмістом холіну, лецитину; знижує ризик захворювань, пов'язаних з інтоксикою, і нераціональним харчуванням.
Клітковина «Овес FORTE» з насінням Чорного кмину.
Форма випуску: 150 гр.
Класична формула клітковини "Овес Forte" поєднана з неймовірно корисним "суперфудом" - насінням Чорного Кмину (Калінджі).
З давніх часів відомі дивовижні цілющі властивості цього насіння. У них міститься великий вміст жирних кислот, понад 10 назв мінералів, харчові волокна, вітаміни, бета-каротин та холін. Його вживання підвищує життєвий тонус, працездатність, розумові здібності, знімає алергічні реакції, зміцнює імунітет. Кмин вважається дуже корисним для покращення пам'яті. Чорний кмин широко використовується в дієтах з метою прискорення очищення кишківника, ліпідного обміну, обмінного процесу. А фітоестрогени є профілактикою та захистом у період суворих дієт від можливих гормональних збоїв.
Грубі рослинні волокна вівса, гарбуза, буряка та ніжна водорозчинна фруктова клітковина яблучного пектину - є не тільки прекрасний засіб для очищення кишечника та організму в цілому від шлаків, токсинів, інших шкідливих речовин, а й джерело вітамінів і мінералів, настільки необхідних організму під час очищення. Лікарські трави та харчові рослини стимулюють перистальтику кишечника, прибирають запальні та алергічні реакції. М'який послаблюючий ефект попереджає запори, інтоксикацію організму, що дозволяє контролювати оптимальну вагу.
Дуже часто надмірна зашлакованість та інтоксикація організму призводять до таких станів, як сонливість або навпаки, безсоння, виникають апатія, депресія, проблеми із зайвою вагою, з'являються шкірні висипи та алергічні реакції. Тому дуже важливо періодично допомагати своєму організму очищатися від шкідливих речовин для покращення самопочуття та зміцнення імунітету.
Склад: зерно та висівки вівса, яблучний пектинат, шрот гарбуза, коренеплід буряка, насіння чорного кмину, корінь солодки, лист сени.
Овес сприятливо поєднує амінокислоти з високим вмістом холіну, ліполієвої кислоти, лецитину, містить вітаміни В1, В2, В4, К, солі калію, фосфор, залізо, марганець та йод. Овес сприяє виведенню з організму токсинів, радіонуклідів, солей та важких металів, жовчних кислот, знижує рівень холестерину та глюкози в крові; стимулює рухову активність кишківника при атонічних колітах; сприяє корекції ваги та нормалізації обміну речовин.
Яблучний пектин – природний ентеросорбент. Коли пектин потрапляє в організм, полісахариди (високомолекулярні вуглеводи) не засвоюються, а вбирають та виводять шкідливі речовини, токсини, метали, нормалізують рівень холестерину – це полегшує роботу внутрішніх органів. При цьому пектин не вступає з токсинами в хімічну реакцію, отже не викликає біохімічних змін у крові. Волокна пектину активізують моторику та перистальтику кишечника, сприяють профілактиці запальних процесів та дисбактеріозу.
Шрот гарбуза нормалізує роботу печінки, жовчного міхура, кишечника, стимулює коректну перистальтику, позбавляючи запорів, сорбує жовчні кислоти, знижує рівень холестерину, регулює обмінні процеси в організмі, знижує рівень глюкози в крові. Є ідеальним глистогінним засобом.
Буряк показаний при атеросклерозі з супутніми йому серцево-судинними порушеннями завдяки наявності мінеральних солей (особливо калію, який має антиаритмічну дію; магнію, що впливає гіпотензивно, та йоду, що регулює холестерино-ліпідний обмін). Буряк сприяє зниженню артеріального тиску, поліпшенню метаболічної та детоксикаційної функції печінки, а також чинить послаблюючу дію при запорах.
Солодка має протизапальні, загальнозміцнюючі, обволікаючі, протиалергічні, спазмолітичні властивості; забезпечує антитоксичну активність при інтоксикаціях будь-якого генезу; підвищує захисні функції слизової оболонки шлунково-кишкового тракту, має пом'якшувальну та проносну дію.
Сена має послаблюючу дію, посилює перистальтику кишечника, активізує метаболізм, посилює жовчовидільну та антитоксичну функцію печінки. У медицині застосовується при атонії товстого кишківника, звичних запорах; діє м'яко, не викликає болю у кишечнику.
Рекомендується застосовувати при:
· інтоксикаціях різного походження (харчові, лікарські, алкогольні, променеві);
· атеросклерозі судин;
· авітамінозах;
· захворюваннях печінки та жовчного міхура;
· порушеннях обміну речовин, включаючи ожиріння, подагру, нирково-кам'яну хворобу;
· захворюваннях шлунково-кишкового тракту (атонія кишечника, запори);
· для підвищення загальної опірності організму;
· для виведення токсинів, радіонуклідів, солей важких металів.
Спосіб застосування: дорослим по 1 чайній ложці клітковини перед сном. Рекомендовано вживати як суспензію (смузі), розмішуючи одну чайну ложку клітковини в 150 мл води або кефіру. Має приємний смак, легка у споживанні.
Протипоказання: індивідуальна чутливість до окремих компонентів продукту, діти, вагітність, період лактації.
Умови зберігання: зберігати в упаковці виробника в сухому, захищеному від світла приміщенні за температури не вище 25 ⁰С та відносній вологості повітря не більше 75%. Зберігати в недоступному для дітей місці.
Не є лікарським засобом.
Строк придатності: 24 місяці з дати виготовлення.
ТУ У 10.8-2387217293-001:2022.
Основні | |
---|---|
Виробник | Nature Forte |
Країна виробник | Україна |
Для поліпшення | обміну речовин |
Форма випуску | Порошок |
Упаковка | Пакет-саше |
Вага | 150 г |
Склад | зерно та висівки вівса, яблучний пектинат, шрот гарбуза, коренеплід буряка, насіння Чіа, корінь солодки, лист сени. |
- Ціна: 110 ₴