Призначення | Детокс, здоровий кишківник, контроль апетиту, міцний імунітет. |
---|---|
Переваги | — вміст різних видів клітковини. — найкращі пребіотики для здоров'я кишківника. - низький глікемічний індекс. — комплекс вітамінів, мінералів і біологічно активних речовин. — без цукру, барвників, штучних ароматизаторів і цукрозамінників. |
Дія | ПІТАЧНИЙ ПЕРЕКУС ДЛЯ ШВИДКОГО НАСИШЕННЯ В ПРОГРАМХУДАННЯ. ДЛЯ ЯКОСТІВНОГО ОЧИЩЕННЯ В ПРОГРАММАХ ДЕТОКСА. ДЛЯ ЗДОРОВ'Я КІШОЧИНКА І ВСІЙ СИСТЕМИ ВІДЧУВАНІ. ДЛЯ ЛИШЕНИЯ ОТ САХАРНОЙ ЗАВИСИМОСТИ. |
Дія активових компонентів | Яблучна карта Полісахарид, отриманий екстракцією яблучних залишків. Містить калій, магній, фосфор, залізо й органічні кислоти. Пребиотик. Активний засіб під час поносу підсилює кишкову мікрофлору та сприятливо позначається на стані та функціонуванні кишківника. Підходить для ефективної профілактики поширеного сьогодні раку товстої кишки. Яблучна клітковина знижує апетит, подовжуючи перетравлення їжі в шлунку та збільшуючи її об'єм. Так відчуття ситості зберігається довше. Яблучна клітковина здатна полегшити деякі симптоми харчової алергії, а також корисна для запобігання діабету. За допомогою розщеплення жирів яблучні волокна оздоровлюють кровоносні судини та корисні для профілактики серцево-судинних захворювань. Камедь гуарова Полісахарид манноза та галактоза, отриманий із бобів рослини гуара. Пребиотик. Організм майже не засвоює гуарову камедь. Сприяє зменшенню апетиту, неабияк знижує відсоток холестерину та насичених жирів у всьому організмі. Сприяє зниженню глікемічного індексу готового продукту. Керування з контролю якості харчових продуктів і медикаментів США (FDA) вважає його загальновизнаним безпечним для споживання харчовим продуктом. Інулін Глюкофуктан, який називається завдяки заблокуванню високому (Inula helenium), з якого він був вперше отриманий. Сприяє зниженню рівня глюкози, холестерину та тригліцеридів у крові, здатний зв'язувати шкідливі речовини, сприяє відновленню пошкодженої стінки судин, покращує кровопостачання, нормалізує обмін речовин. Як пребіотик інулін сприяє розмноженню саме біфідобактеріальної мікрофлори ШКТ. Підтримуючи життєдіяльність біфідофлори, він перешкоджає розмноженню сальмонел і колібактерій. Інулін виявляє імуномодулювальну, протипухлинну та протизапальну активність. Регулює обмін речовин у разі цукрового діабету, атеросклерозу, ожиріння. Застосовується як антикоагулянтний комплекс у людей із проблемами з розрідженням крові (тромбози). Цикорій Основними активними речовинами є вуглеводи (фруктозани, сахароза, левульозу, левулін, глюкофруктозани), специфічний глікозид інтибін, органічні кислоти, ефірна олія, жирна олія, до складу якого входять лінолева, пальмітинова, олеїнова, ліноленова кислоти, а також стерини. (Ескулетин, умбеліферон, ескулін і цикоріїн), флавоноїди (кверцетин, апігенін), дубильні речовини, α- і β-каротини, вітаміни С, В1, В2, В3, РР. Полісахаридний комплекс цикорію має гіпоглікемічну, імуномодулювальну, тиреостатичну, виражену кардіотонічну та седативну дію. Входить до складу препаратів Гастровітол, Уро-Гран, Лів-52 і багатьох гепатопротекторів. Рисові висівки Фрагменти оболонок рисових зерен вирізняються чітко окресленим ароматом. Характеризуються балансом насичених, мононенасичених і поліненасичених жирних кислот, що зміцнюють бар'єрні функції шкіри. Рисові висівки містять сквален, який необхідний для нормального функціонування шкіри. У своєму складі висівки містять вітаміни групи B, Е, K, а також PP. Крім того, рисові висівки збагачені залізом, натрієм, селеном, цинком, магнієм, холіном, а також містять лецитин, який виконує в організмі найважливіші функції: регулює обмінні процеси в клітинах і є для них будівельним матеріалом. Особливу користь рисові висівки несуть людям, які страждають на різні типи захворювань шлунково-кишкового тракту, підшлункової залози, а також печінки та нирок. Також рисові висівки допомагають у профілактиці та лікуванні атеросклерозу, діабету та алергії. Картати насіння льону Хімічний склад клітковини лляного насіння багатий на вітаміни та мікроелементи, які в сукупності надають сімену льону лікувальні та очисні властивості: харчові волокна, слиз, лігани, амінокислоти, вітаміни групи B, вітамін А, К, РР. Слиз містить глікозид лінамарин, який захищає слизову оболонку шлунка та перешкоджає розвитку запальних процесів. Щодо лігнанів, то ці фенольні сполуки є натуральними рослинними гормонами, які чинять на організм людини такий само вплив, як клітковина й антиоксиданти, очищаючи та захищаючи судини від атеросклеротичних бляшок і різних пошкоджень, які є головними причинами серцевих нападів та інсультів. Вівсяні висівки Для схуднення вівсяна клітковина використовується частіше, ніж інші, оскільки в разі потрапляння в шлунок вона розбухає, створює тривале тривале відчуття ситості. Вона стимулює роботу травного тракту, що уповільнює всмоктування жирів і їх осідання в судинах. Вівсяні висівки містять багато клітковини, жирних кислот, вітамінів і мінералів. Полісахарид бета-глюкан має імуностимулювальні властивості, є потужним антиоксидантом, також сприяє зв'язуванню жирних кислот, а отже, і очищенню судин від холестерину. Через рекордну кількість вітамінів групи В, а також А, D, С, Е, K, PP, бета-каротину й органічних сполук у складі, вівсяні висівки покращують стан опорно-рухового апарату, зору, нервової системи, роблять здоровим волосся, шкіру, нігті. Мінерали магній, нікель, фосфор, молібден, калій, ванадій, селен, марганець, натрій, кремній, цинк, бор, кальцій, кобальт, мідь і йод у складі висівок є «будівельними елементами» для внутрішніх органів і тканин людського організму, а також допомагають краще засвоювати корисні речовини. Клітковина амаранту Клітковина насіння амаранту вирізняє добре збалансований амінокислотний склад. Лізин має чітко окреслені антивірусні властивості, сприяє нормальній роботі серця й кровоносної системи, завдяки йому синтезуються ферменти та гормони, відбувається процес утворення антитіл. Метіонін захищає організм від руйнівної дії солей важких металів і радіації. Триптофан нормалізує обмінні процеси в організмі людини. Клітковина з насіння амаранту містить унікальний природний компонент сквален, який зміцнює імунітет і має протипухлинні властивості. Потрапляючи в шлунок, клітковина набухає й набуває здатності сорбувати та виводити з організму токсичні речовини, шлаки, надлишок холестерину, аміаку та жовчних пігментів. Клітковина амаранту сприяє повноціннішому засвоєнню їжі та нормалізує мікрофлору кишківника. Клітковина кунжуту Антиоксиданти, що містяться в кунжуті, дають шкірі довше зберігати свою молодість. Сквален і лецитин створюють для тканин і органів захисне поле, що запобігає руйнуванню киснем, і стимулюють вироблення колагену й еластину. У складі клітковини міститься досить магнію, який захищає організм від стресів і підтримує роботу серця, судин і мозку. Кальцій майже повністю засвоюється організмом, тому що абсолютно органічний. Клітковина кунжуту стимулює виведення шлаків з організму, змушуючи навіть важкі продукти швидко просуватися кишківником. Токсини й елементи денатурованого білка швидко залишають організм, завдяки чому нормалізується стілець і поліпшується загальне самопочуття. Прискорює метаболізм, уповільнює передчасне старіння, стимулює регенерацію клітин завдяки активним компонентам сезамоліну та сезаміну, які запобігають каламутації клітин слизової кишківника та запобігають появі колоректального раку. Клітковина конопля Клітковина конопель має унікальний склад, до якого входять різні мікро- та макроелементи, як-от фосфор, залізо, калій, кальцій, марганець, цинк, магній та сірка, жирні кислоти омега-3 і -6, натуральний каротин, фітостероли, фосфоліпіди, протеїн. , антиоксиданти та вітаміни А, групи В (В1 і В2), C, D, E і K. Нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту, сприяє зниженню рівня холестерину в крові, покращує стан імунної системи. Застосовується для зменшення ймовірності утворення тромбів, поліпшення функціонування печінки, профілактики захворювань щитоподібної залози як обов'язковий елемент у раціоні вагітних у разі цукрового діабету. Цитрусові волокна Містять багато флавоноїдів, вітаміни (особливо вітаміну С) і мінеральні компоненти, які покращують стан серцево-судинної, ендокринної, сечовидільної систем, зменшують ризик розвитку анемії та раку товстої кишки, знижують масу тіла. У цитрусах також є чимала кількість антиоксидантних речовин (феноли, каротиноїди). Фенольні сполуки сприяють підвищенню еластичності стінок судин і знижують АТ. Каротиноїди (бета-криптогантин, лікопен) особливо корисні для підтримки роботи ендокринної системи (регулюють рівень глюкози в крові). Доведено, що вітамін С, що міститься в складі апельсинів, ініціює окисні процеси на рівні адипоцитів, запобігає утворенню нової жирової тканини. Ефект найбільш виражений щодо абдомінального жиру. Неабиякий набір органічних кислот, флавоноїдів та інших поживних речовин викликає зволоження шкірних покривів, підвищення еластичності, запобігає ранньому утворенню зморщок. Достатня кількість вітаміну C сприяє зміцненню імунітету: підвищується активність Т-кілерів, прискорюється проліферація лімфоцитарного росту крові. Цитрусові волокна знижують виразність клінічних проявів інфекцій респіраторного тракту. Солод Солод житній нормалізує всі обмінні процеси в організмі, є джерелом енергії. Часто солод рекомендується для поповнення запасів білка, вітамінів групи B, мікро- та макроелементів. Містить вітаміни (В1, В2, В3, В5, В6, В9, PP, K, E, Н), мінерали (калій, натрій, кальцій, фосфор, магній, марганець, залізо, цинк, фтор, кремній, сірка, ванадій, хром, мідь, селен, кобальт, нікель, молібден), амінокислоти (лізин, гієн, аргінін, холін, холін, холін, холо треонін, серин, глутамінова кислота, пролін, гліцин, аланін, валін, метіонін, ізолейцин, лейцин, тирозин). Солод житній дає змогу швидко відновити мікрофлору кишківника і, як наслідок, пристене травлення. Це стало можливим завдяки технології вироблення та зберігання в солоді великої кількості амінокислот і вітамінів групи B, які відновлюють внутрішній чинник або фактор Касла, що підтримує нормальне функціонування слизової тонкого та товстого відділів кишечника. Солод житній зміцнює імунітет, нормалізує кислотно-лужний баланс, покращує розумові та інтелектуальні можливості мозку, нормалізує обмінні процеси. Має пребіотичні властивості: відновлює корисний мікробіом кишківника. Допомагає знизити вагу, нормалізувати рівень глюкози в крові, зміцнює загальний тонус. Псиліум У більшості свого псиліум складається з розчинної клітковини (≈ 75%), яка є поживним середовищем для корисної мікрофлори кишківника. Те, що утворюється внаслідок «поїдання» розчинної клітковини бактеріями, потрапляє в кров і знижує рівень холестерину. Як природний ентеросорбент псиліум виводить токсини та шлаки з організму, обволікає стінки травного тракту, сприяючи швидкому загоєнню ран та ерозій. Усуває дискомфорт під час перетравлення їжі. Відома та ендокеологічна активність лушпиння насіння індійського подорожника. Воно забезпечує правильний відтік міжклітинної води в лімфатичні судини, вимиваючи токсини з міжклітинного місця. Може лікувати та запобігати захворюванням кишківника (синдрому подразненого кишківника, закрепам, запальним і легким формам захворювань). Запобігає появі здуття живота та накопиченню надлишкових газів. Клітковина смородини Містить каротин, вітамін С, вітаміни групи B, D, E, K, PP, органічні кислоти, ефірні олії, антоціани, пектини, солі калію, магній, фосфор, залізо, марганець, сірку, срібло. Крім вітаміну С, у чорній смородині багато антиоксидантів і антоціанів, які зміцнюють імунну систему, очищають лімфатичну систему, формують потужний антиоксидантний захист, є чудовою профілактикою за будь-яких простудних захворювань. Клітковина смородини рекомендується в разі загострення гастриту, виразкової хвороби та інших шлунково-кишкових захворювань, пов'язаних із порушенням цілісності слизової кишківника. Корисна для тих, у кого вже розвинувся ревматизм, подагра, сечокам'яна хвороба, цистит, атеросклероз, гіпертонія. Неабияк полегшує загальний стан, знімає запалення й допомагає виведенню з організму небезпечних солей (уратів, оксалатів, кальцинатів). Стевіол глікозиди Дитерпенові глікозиди, підсолоджувач природного походження, що складається з трьох молекул глюкози й аглюкону стевіолу. У 300 разів солодше столового цукру. Майже не містить калорій, а також не становить загрози для діабетиків: навіть великі дози не впливають на рівень цукру в крові в діабетиків, адже глікозиди стевіолу метаболізуються незалежно від інсуліну. Для людей, які прагнуть схуднути або хочуть уникнути зайвої ваги, є гарною альтернативою цукру. |
Спосіб використання | 1 столову ложку залити теплою водою (200 мл), перемішати та залишити на кілька хвилин до охолодження. Вийде напій, схожий на кисель. Випивати його треба за 30 хв до їди 1 раз на день. |
Склад | Склад однієї порції, 10 г (g): яблучна клітковина, камедь гуарова, інулін, рисові висівки, клітковина насіння льону, вівсяні висівки, клітковина амаранту, клітковина кунжуту, клітковина конопель, пектин, цитрусові, цитрусові лієва смороди, стеол гликозиды. Харчова цінність в одній порції 10 г сухого продукту: білки — 0,93 г, жири — 0,38 г, вуглеводи — 3,92 г. Енергетична цінність (калорійність) 10 г сухого продукту: 20,67 ккал/86,48 кДж. |
Протипоказання | Індивідуальна підвищена чутливість до компонентів продукту, вагітність і період годування грудьми, вік до 18 років. |
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Чойс |
Країна виробник | Україна |
Властивості | детоксикація, контроль апетиту |
Форма випуску | Порошок |
Жирні кислоти | омега-3 |
Упаковка | Пакет-саше |
Вага | 300 г |
Склад | Склад однієї порції, 10 г(g): яблучна клітковина, камедь гуарова, інулін, рисові висівки, клітковина насіння льону, вівсяні висівки, клітковина амаранту, клітковина кунжуту, клітковина коноплі, пектин, цитрусові волокна, фруктоолігосахариди, псиліум, цикорій, клітковина смородини, стевіол глікозиди. Харчова (поживна) цінність в одній порції 10 г сухого продукту: білки – 0,93 г, жири – 0,38 г, вуглеводи – 3,92 г. Енергетична цінність (калорійність) 10 г сухого продукту: 20,67 ккал / 86,48 кДж. |
Інформація для замовлення
- Ціна: 475 ₴