БАЖ Грейпфрут (Danikafarm)100мл.
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: Д206
99 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Біоактивна рідина підвищеної біодоступності, у формі рослинної субстанції, отримана методом вакуумної екстракції при мінімальній питомій теплоємності (до 37°С) зі збереженими максимальними структурними можливостями і лікувальними властивостями рослин.
Склад: межклеточная і внутрішньоклітинна рідина з плодів грейпфрута
Значення для організму:
Найбільший з цитрусових і найбільш загадковий. У перекладі з англійської означає «виноградний плід».
Плід - справжня скарбниця корисних речовин, активних комбінацій вітамінів і мінералів, які і визначають виражені фармакологічні властивості.
Грейпфрут здатний регулювати процеси травлення, попереджати інфекційні захворювання, знижувати рівень холестерину і цукру в крові, рятувати від зайвих кілограмів, активізувати сексуальні можливості, підвищувати тонус організму літніх людей, уповільнювати процеси старіння.
Плоди грейпфрута, активно впливаючи на процеси травлення, покращують вироблення жовчі, позбавляють від запорів, використовуються в комплексних програмах при жовчнокам'яній хворобі. Відзначається позитивна динаміка при використанні грейпфрута в терапії гастритів, виразкової хвороби шлунка і дванадцятипалої кишки, в тому числі обтяженої бактеріальною інфекцією (helicobacter pylori, campylobacter jejiuni).
Грейпфрут перешкоджає утворенню набряків, сприяє виведенню з організму зайвої рідини, токсинів, продуктів обміну. Є перевіреним засобом очищення, активізації лимфодренажных функцій, перешкоджає попередження поширення процесів запалення і виникнення пухлин.
Для позбавлення від зайвих кілограмів грейпфрутова дієта вважається однією з найнадійніших. Біологічно активні речовини грейпфрута сприяють розщепленню більшої частини жирів, прискорення обмінних процесів, зниження набряклості жирової тканини. Зниження ваги, із введенням у раціон грейпфрута, йде набагато активніше, поліпшується метаболізм вуглеводів, гальмується їх перетворення в жири.
Встановлено, що нарингенин і нарингін, біологічний активні речовини грейпфрута, беруть участь у процесах накопичення кофеїну в плазмі крові, внаслідок чого посилюється його термогенний ефект, активніше розщеплюються молекули жирів, утилізуються жирові накопичення.
Додатковий вплив на процес схуднення надає сам нарингін, що володіє жовчогінним ефектом, спрямованим на виведення зайвих жирів з організму. Дослідження вчених Гарвардського університету підтверджують механізми впливу грейпфрута на контроль стану жирів і глюкози в організмі людини.
Грейпфрут справжній помічник для любителів застілля, його можна рекомендувати як засіб профілактики для осіб контролюючих свою вагу а також для підтримки організму в період свят.
При цукровому діабеті грейпфрут необхідний в раціоні харчування для зниження рівня цукру в крові. Дослідження, проведені в США, довели, що грейпфрут оптимізує роботу печінки, підшлункової залози, вироблення інсуліну, знижує ризик розвитку ракових пухлин (каротиноїд лікопін).
Благотворно впливаючи на нервову систему, плоди здатні підтримати емоційну рівновагу, тому рекомендовані при підвищених емоційних і фізичних навантаженнях, депресії, апатії. Вони покращують настрій (як і всі сонячні фрукти), підвищують тонус всього організму, відновлюють сили післяопераційних хворих.
Унікальна за антимікробним властивостям витяжка з плодів грейпфрута. Демонструє свою здатність пригнічувати ріст потенційно небезпечних патогенних бактерій, грибків, вірусів і одноклітинних паразитів. Лабораторні дослідження та експериментальні дані констатують ефективність грейпфрута проти бактерій, навіть в малих концентраціях. Крім того, грейпфрут виступає, як активне протигельмінтний засіб.
Потужні протимікробні властивості грейпфрута визначають його призначення для надійної профілактики застуд, ГРЗ, ГРВІ, грипу, харчових отруєнь.
Регулярний прийом грейпфрута стримує розвиток хвороб цивілізації (атеросклерозу, гіпертонічної хвороби).
Склад: межклеточная і внутрішньоклітинна рідина з плодів грейпфрута
Значення для організму:
Найбільший з цитрусових і найбільш загадковий. У перекладі з англійської означає «виноградний плід».
Плід - справжня скарбниця корисних речовин, активних комбінацій вітамінів і мінералів, які і визначають виражені фармакологічні властивості.
Грейпфрут здатний регулювати процеси травлення, попереджати інфекційні захворювання, знижувати рівень холестерину і цукру в крові, рятувати від зайвих кілограмів, активізувати сексуальні можливості, підвищувати тонус організму літніх людей, уповільнювати процеси старіння.
Плоди грейпфрута, активно впливаючи на процеси травлення, покращують вироблення жовчі, позбавляють від запорів, використовуються в комплексних програмах при жовчнокам'яній хворобі. Відзначається позитивна динаміка при використанні грейпфрута в терапії гастритів, виразкової хвороби шлунка і дванадцятипалої кишки, в тому числі обтяженої бактеріальною інфекцією (helicobacter pylori, campylobacter jejiuni).
Грейпфрут перешкоджає утворенню набряків, сприяє виведенню з організму зайвої рідини, токсинів, продуктів обміну. Є перевіреним засобом очищення, активізації лимфодренажных функцій, перешкоджає попередження поширення процесів запалення і виникнення пухлин.
Для позбавлення від зайвих кілограмів грейпфрутова дієта вважається однією з найнадійніших. Біологічно активні речовини грейпфрута сприяють розщепленню більшої частини жирів, прискорення обмінних процесів, зниження набряклості жирової тканини. Зниження ваги, із введенням у раціон грейпфрута, йде набагато активніше, поліпшується метаболізм вуглеводів, гальмується їх перетворення в жири.
Встановлено, що нарингенин і нарингін, біологічний активні речовини грейпфрута, беруть участь у процесах накопичення кофеїну в плазмі крові, внаслідок чого посилюється його термогенний ефект, активніше розщеплюються молекули жирів, утилізуються жирові накопичення.
Додатковий вплив на процес схуднення надає сам нарингін, що володіє жовчогінним ефектом, спрямованим на виведення зайвих жирів з організму. Дослідження вчених Гарвардського університету підтверджують механізми впливу грейпфрута на контроль стану жирів і глюкози в організмі людини.
Грейпфрут справжній помічник для любителів застілля, його можна рекомендувати як засіб профілактики для осіб контролюючих свою вагу а також для підтримки організму в період свят.
При цукровому діабеті грейпфрут необхідний в раціоні харчування для зниження рівня цукру в крові. Дослідження, проведені в США, довели, що грейпфрут оптимізує роботу печінки, підшлункової залози, вироблення інсуліну, знижує ризик розвитку ракових пухлин (каротиноїд лікопін).
Благотворно впливаючи на нервову систему, плоди здатні підтримати емоційну рівновагу, тому рекомендовані при підвищених емоційних і фізичних навантаженнях, депресії, апатії. Вони покращують настрій (як і всі сонячні фрукти), підвищують тонус всього організму, відновлюють сили післяопераційних хворих.
Унікальна за антимікробним властивостям витяжка з плодів грейпфрута. Демонструє свою здатність пригнічувати ріст потенційно небезпечних патогенних бактерій, грибків, вірусів і одноклітинних паразитів. Лабораторні дослідження та експериментальні дані констатують ефективність грейпфрута проти бактерій, навіть в малих концентраціях. Крім того, грейпфрут виступає, як активне протигельмінтний засіб.
Потужні протимікробні властивості грейпфрута визначають його призначення для надійної профілактики застуд, ГРЗ, ГРВІ, грипу, харчових отруєнь.
Регулярний прийом грейпфрута стримує розвиток хвороб цивілізації (атеросклерозу, гіпертонічної хвороби).
Показання до застосування.
Рекомендується як загальнозміцнюючий засіб профілактики простудних захворювань, а також до раціону харчування при наступних станах та захворюваннях:
- інфекції верхніх дихальних шляхів (ГРЗ, ГРВІ, ангіна, тонзиліт, фарингіт, бронхіт, грип);
- інфекції МВП (пієліт, цистит, пієлонефрит, простатит);
- в комплексній терапії гастритів, ЯБЖ і 12 палої кишки (активний відносно helicobacter pylori, campylobacter jejiuni);
бактеріальні, вірусні (у тому числі герпес), грибкові інфекції; - генітальні інфекції (грибкові вагініти, вульвовагініти);
- грибкові, бактеріальні інфекції порожнини рота;
- ожиріння.
Спосіб застосування і дози
Дорослим по 7-15 крапель - 1 чайна ложка 3 рази в день за 30 хвилин до прийому їжі на 100-200 мл води.
Курс прийому: 8 – 12 тижнів. При необхідності повторити через 2 – 3 тижні.
При необхідності повторити.
Прийом фітопрепарату не скасовує призначення лікаря.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | ДаникаФарм |
Склад | межклеточная и внутриклеточная жидкость из плодов грейпфрута |
Упаковка | Туба |
Інформація для замовлення
- Ціна: 99 ₴