Мінеральний фитобаланс при дефіциті мінеральних речовин в організмі 90табл
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: Д113
99 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Тонка настройка нашого організму
Форма випуску: таблетки.
Склад: коренеплоди моркви, корінь селери, бульби топінамбура, плоди гарбуза, корінь петрушки, суцвіття брокколі, томати, плоди коріандру.
Значення для організму
Про зв'язок між хворобами і вмістом хімічних елементів люди знали з давніх часів.
Пристрій людського організму така, що всі його клітини, тканини й органи знаходяться під безперервним впливом цілого комплексу різних за структурою біологічно активних речовин природного походження. Людина увійшла в гармонійну, метаболічну взаємозв'язок з активними речовинами рослин без яких неможливо нормальний перебіг життєвих процесів і розвиток організму в цілому. Природні сполуки, вітаміни, макро - і мікроелементи стали для організму необхідними факторами всіх метаболічних процесів.
На сьогоднішній день увагу наукового світу значно зросла до хімічного складу і фармакологічної активності звичайних для харчового раціону людини овочів, прянощів та фруктів.
Враховуючи, що всі хімічні елементи, які ми отримуємо з їжею, водою і повітрям, то заповнювати запаси цих найважливіших речовин ми зобов'язані кожен день.
За даними американських вчених –дієтологів раціон сучасної людини забезпечує лише 50% від добової потреби в магнії, постачає організм тільки 50% необхідної міддю, селеном, кальцієм, не вистачає в раціоні калію, цинку, заліза, кремнію, фосфору, хрому, марганцю.
Дослідження останніх років показують, що в арифметичній прогресії підвищується потреба організму в мікроелементах і вітамінах при хронічному стресі, фізичних навантаженнях, незбалансованому харчуванні. Крім того, при дефіциті мінеральних речовин в організмі людини виникають специфічні порушення, які призводять до характерних захворювань. Без мінеральних елементів основні речовини з їжі просто не будуть правильно засвоюватися. В результаті, змінений метаболізм і стійкий дисбаланс мікроелементів призведе до зміни активності ферментів, порушенню синтезу метаболітів, функціональним змінам, що виражаються прикордонними психоневрологічними, ендокринними розладами, зниженням фертильності, імунодефіцитними станами. Хронічний дисбаланс мікроелементів і вітамінів підвищує ризик виникнення захворювань і пухлин. Вчені відзначають, що з нестачею певних елементів пов'язані і хвороби. За останні сто років інформація про ролі элементозов у формуванні хвороб зростає лавиноподібно.
Враховуючи всі причинні фактори, що впливають на баланс мінералів в організмі, покрити дефіцит можна, збагативши раціон харчовими та лікарськими рослинами. Саме харчові рослини зможуть збалансувати тонке налаштування нашого організму.
Універсальна формула «Мінеральний фитобаланс» містить харчові рослини, концентратори мінералів і вітамінів, повністю забезпечать потреби організму макро-, мікроелементи і життєво важливих аміни. Саме ці, знайомі всім харчові рослини, є м'якими коректорами фізіологічних і біохімічних процесів нашого організму, надійними детоксикантами — очисниками, помічниками в боротьбі з агресивною екологією, «харчовою хімією», стресами. Володіючи потужною сорбційною активністю, рослини здатні очистити організм на клітинному рівні, усунути дефіцит регуляторних біологічно активних речовин, здійснити перебіг внутрішньоклітинних процесів, знизити ризик виникнення запалень, пухлин, впливаючи на фундаментальні причини, які лежать в основі більшості хвороб.
«Мінеральний фитобаланс» - це базові принципи профілактики і комплексної фитоподдержки вразливих органів і систем через спрямування ендоекологічної, адаптогенів та метаболічної корекції, а також дотація організму повноцінним мінеральним комплексом.
Фітотерапевтичні властивості і дія інгредієнтів, що входять до склад:
Морква – концентратор калію, натрію, міді, бору, ванадію, містить у терапевтичних дозах фтор, залізо, натрій, фосфор, цинк, магній , багата вітамінами (B1, B2, B6, PP, C, E, K, B9, B5), β-каротином. Коренеплід використовується при гіповітамінозах, элементозах, підвищеної стомлюваності, схильності до простудних захворювань, патологій шлунково-кишкового тракту, при підвищеній ламкості нігтів, порушення периферичного кровообігу і мінерального обміну, при зниженні зору, катаракті, остеохондрозі, нирковокам'яній і жовчнокам'яній хворобі. Вітаміни і мінерали моркви, як антиоксиданти, що захищають організм від окисного стресу.
Селера — «чоловічий» корінь, відновлює сили. Містить макро - і мікроелементи: магній, марганець, залізо, йод, мідь, натрій, калій, вітаміни, амінокислоти, холін, які ефективні при уповільненому перетравленні їжі, неврозах, гепатитах, атеросклерозі, ожирінні, цукровому діабеті та інших патологічних станах. Селера є «захисним» харчовим продуктом з м'яким послаблюючою дією; нормалізує мікрофлору кишечника, послаблює явища метеоризму, вплив стресових факторів та прояви алергії, контролює апетит, знижує вагу, підвищує життєвий тонус, потенцію, підтримує м'язову силу.
Топінамбур — инулиносодержащее харчове рослина з унікальним мінеральним і вітамінним складом. Містить кальцій, магній, натрій, калій, фосфор, стронцій, хлор, залізо, цинк, йод, мідь, марганець, фтор, кобальт, бор, алюміній. Бульби акумулюють кремній, а за вмістом заліза, кремнію, цинку топінамбур перевершує моркву і буряк. Топінамбур нормалізує вуглеводний і білковий обмін, травні функції шлунка і кишечника, попереджає серцево-судинні захворювання, протистоїть інсультів, інфарктів, дисбактеріозу, забезпечує процеси синтезу білка і енергетичного обміну. Крім того, є природним радіопротектором, коректором сольового обміну при подагрі, сечокам'яній хворобі, жовчнокам'яної хвороби.
Гарбуз — японські дієтологи ставлять гарбуз на перше місце в таблиці корисності продуктів харчування. Це аптека в мініатюрі. Містить полиминеральный комплекс в терапевтичних дозах: кальцій, магній, натрій, калій, фосфор, залізо, цинк, мідь, йод, марганець, фтор.
Плоди гарбуза – харчове нетоксичний проносне з ефектом природного ентеросорбції; виконує роль активного детоксиканта, покращує перистальтику кишечника, секреторні функції шлунково-кишкового тракту, жовчовиділення. Використовується як сечогінний засіб при набряках, в тому числі у хворих нефрозо-нефритом. Гарбуз показана при кардіальних набряках ніг, як седатик при кардионеврозах, як коректор сольового обміну при подагрі і сечокам'яної хвороби. Останнім часом гарбуз і її насіння стають надзвичайно популярними при ДГПЗ (аденомі), хронічному простатиті. Лікувальні властивості гарбуза затребувані при ожирінні, цукровому діабеті, гастритах з підвищеною кислотністю. Гарбуз бере участь у процесах засвоєння вітамінів, мінералів особливо заліза. Призначають препарати гарбуза при захворюваннях щитовидної залози, зниження імунітету. Біологічно активні речовини гарбуза активізують імунні реакції, нормалізують роботу м'язової тканини. Рідкісний елемент – кобальт прискорює ріст кісткової тканини, синтез ферментів і обмін цукрів.
Петрушка — поєднання мінерального, вітамінного складу, біологічно активних речовин визначає лікувальні властивості рослини. Концентрує мідь, цинк, стронцій, особливо багато в петрушці калію, кальцію, міді.
У рослини виражені діуретичні властивості, що визначає спектр призначень при захворюваннях, що супроводжуються зменшенням діурезу, патології сечовивідної системи, жовчного міхура, при набряках серцевого і ниркового походження. Стимулює функцію кори надниркових залоз, шлункову секрецію, жовчовиділення, ефективна при астенічних захворюваннях, в акушерській і гінекологічній практиці, при ожирінні.
Броколі — лікувальні властивості багатогранні. Калій – виводить з організму зайву воду і солі; кальцій і фосфор нормалізують стан кісткової і мозкової тканин; мідь, кобальт і залізо покращують процеси кровотворення, пружність і міцність шкіри, попереджають целюліт; йод коригує функцію щитовидної залози. Брокколі попереджає порушення гормонального балансу, знижує ризик виникнення пухлин, перешкоджає розвитку папіломавірусної інфекції.
Томати — це перспективний продукт з лікувальним ефектом, особливо стали популярними в XXI столітті, містять велику кількість мінеральних солей: залізо, калій, натрій, кальцій, магній, сірка, йод. Особливо багато заліза і калію. Це визначає спектр показань при захворюваннях серцево-судинної системи, у тому числі гіпертонічна хвороба, атеросклероз, анемію. Беруть участь у регуляції обмінних процесів, активізують травлення, пригнічують патогенну мікрофлору в кишечнику, знижують ризик пухлинних захворювань. (є джерелом лікопену і вітаміну В17(лаетріла)).
Коріандр — містить в терапевтичних дозах калій, кальцій, фосфор, магній, велика кількість міді, а також селен, залізо, цинк, марганець, йод. Збалансований склад біологічно активних речовин стимулює обмінні процеси, нормалізує функції травної системи. Усуває коліки і метеоризм, прискорює виведення шлаків. Наявність у плодах ефірних масел, сприяє поліпшенню настрою, допомагає впоратися з сезонною депресією, особливо в осінньо-зимовий період, підвищує загальний тонус організму, розумові здібності.
Показання до застосування.
Рекомендується як загальнозміцнюючий засіб профілактики захворювань, пов'язаних з дефіцитом мінеральних речовин, а також до раціону харчування при наступних станах та захворюваннях:
Форма випуску: таблетки.
Склад: коренеплоди моркви, корінь селери, бульби топінамбура, плоди гарбуза, корінь петрушки, суцвіття брокколі, томати, плоди коріандру.
Значення для організму
Про зв'язок між хворобами і вмістом хімічних елементів люди знали з давніх часів.
Пристрій людського організму така, що всі його клітини, тканини й органи знаходяться під безперервним впливом цілого комплексу різних за структурою біологічно активних речовин природного походження. Людина увійшла в гармонійну, метаболічну взаємозв'язок з активними речовинами рослин без яких неможливо нормальний перебіг життєвих процесів і розвиток організму в цілому. Природні сполуки, вітаміни, макро - і мікроелементи стали для організму необхідними факторами всіх метаболічних процесів.
На сьогоднішній день увагу наукового світу значно зросла до хімічного складу і фармакологічної активності звичайних для харчового раціону людини овочів, прянощів та фруктів.
Враховуючи, що всі хімічні елементи, які ми отримуємо з їжею, водою і повітрям, то заповнювати запаси цих найважливіших речовин ми зобов'язані кожен день.
За даними американських вчених –дієтологів раціон сучасної людини забезпечує лише 50% від добової потреби в магнії, постачає організм тільки 50% необхідної міддю, селеном, кальцієм, не вистачає в раціоні калію, цинку, заліза, кремнію, фосфору, хрому, марганцю.
Дослідження останніх років показують, що в арифметичній прогресії підвищується потреба організму в мікроелементах і вітамінах при хронічному стресі, фізичних навантаженнях, незбалансованому харчуванні. Крім того, при дефіциті мінеральних речовин в організмі людини виникають специфічні порушення, які призводять до характерних захворювань. Без мінеральних елементів основні речовини з їжі просто не будуть правильно засвоюватися. В результаті, змінений метаболізм і стійкий дисбаланс мікроелементів призведе до зміни активності ферментів, порушенню синтезу метаболітів, функціональним змінам, що виражаються прикордонними психоневрологічними, ендокринними розладами, зниженням фертильності, імунодефіцитними станами. Хронічний дисбаланс мікроелементів і вітамінів підвищує ризик виникнення захворювань і пухлин. Вчені відзначають, що з нестачею певних елементів пов'язані і хвороби. За останні сто років інформація про ролі элементозов у формуванні хвороб зростає лавиноподібно.
Враховуючи всі причинні фактори, що впливають на баланс мінералів в організмі, покрити дефіцит можна, збагативши раціон харчовими та лікарськими рослинами. Саме харчові рослини зможуть збалансувати тонке налаштування нашого організму.
Універсальна формула «Мінеральний фитобаланс» містить харчові рослини, концентратори мінералів і вітамінів, повністю забезпечать потреби організму макро-, мікроелементи і життєво важливих аміни. Саме ці, знайомі всім харчові рослини, є м'якими коректорами фізіологічних і біохімічних процесів нашого організму, надійними детоксикантами — очисниками, помічниками в боротьбі з агресивною екологією, «харчовою хімією», стресами. Володіючи потужною сорбційною активністю, рослини здатні очистити організм на клітинному рівні, усунути дефіцит регуляторних біологічно активних речовин, здійснити перебіг внутрішньоклітинних процесів, знизити ризик виникнення запалень, пухлин, впливаючи на фундаментальні причини, які лежать в основі більшості хвороб.
«Мінеральний фитобаланс» - це базові принципи профілактики і комплексної фитоподдержки вразливих органів і систем через спрямування ендоекологічної, адаптогенів та метаболічної корекції, а також дотація організму повноцінним мінеральним комплексом.
Фітотерапевтичні властивості і дія інгредієнтів, що входять до склад:
Морква – концентратор калію, натрію, міді, бору, ванадію, містить у терапевтичних дозах фтор, залізо, натрій, фосфор, цинк, магній , багата вітамінами (B1, B2, B6, PP, C, E, K, B9, B5), β-каротином. Коренеплід використовується при гіповітамінозах, элементозах, підвищеної стомлюваності, схильності до простудних захворювань, патологій шлунково-кишкового тракту, при підвищеній ламкості нігтів, порушення периферичного кровообігу і мінерального обміну, при зниженні зору, катаракті, остеохондрозі, нирковокам'яній і жовчнокам'яній хворобі. Вітаміни і мінерали моркви, як антиоксиданти, що захищають організм від окисного стресу.
Селера — «чоловічий» корінь, відновлює сили. Містить макро - і мікроелементи: магній, марганець, залізо, йод, мідь, натрій, калій, вітаміни, амінокислоти, холін, які ефективні при уповільненому перетравленні їжі, неврозах, гепатитах, атеросклерозі, ожирінні, цукровому діабеті та інших патологічних станах. Селера є «захисним» харчовим продуктом з м'яким послаблюючою дією; нормалізує мікрофлору кишечника, послаблює явища метеоризму, вплив стресових факторів та прояви алергії, контролює апетит, знижує вагу, підвищує життєвий тонус, потенцію, підтримує м'язову силу.
Топінамбур — инулиносодержащее харчове рослина з унікальним мінеральним і вітамінним складом. Містить кальцій, магній, натрій, калій, фосфор, стронцій, хлор, залізо, цинк, йод, мідь, марганець, фтор, кобальт, бор, алюміній. Бульби акумулюють кремній, а за вмістом заліза, кремнію, цинку топінамбур перевершує моркву і буряк. Топінамбур нормалізує вуглеводний і білковий обмін, травні функції шлунка і кишечника, попереджає серцево-судинні захворювання, протистоїть інсультів, інфарктів, дисбактеріозу, забезпечує процеси синтезу білка і енергетичного обміну. Крім того, є природним радіопротектором, коректором сольового обміну при подагрі, сечокам'яній хворобі, жовчнокам'яної хвороби.
Гарбуз — японські дієтологи ставлять гарбуз на перше місце в таблиці корисності продуктів харчування. Це аптека в мініатюрі. Містить полиминеральный комплекс в терапевтичних дозах: кальцій, магній, натрій, калій, фосфор, залізо, цинк, мідь, йод, марганець, фтор.
Плоди гарбуза – харчове нетоксичний проносне з ефектом природного ентеросорбції; виконує роль активного детоксиканта, покращує перистальтику кишечника, секреторні функції шлунково-кишкового тракту, жовчовиділення. Використовується як сечогінний засіб при набряках, в тому числі у хворих нефрозо-нефритом. Гарбуз показана при кардіальних набряках ніг, як седатик при кардионеврозах, як коректор сольового обміну при подагрі і сечокам'яної хвороби. Останнім часом гарбуз і її насіння стають надзвичайно популярними при ДГПЗ (аденомі), хронічному простатиті. Лікувальні властивості гарбуза затребувані при ожирінні, цукровому діабеті, гастритах з підвищеною кислотністю. Гарбуз бере участь у процесах засвоєння вітамінів, мінералів особливо заліза. Призначають препарати гарбуза при захворюваннях щитовидної залози, зниження імунітету. Біологічно активні речовини гарбуза активізують імунні реакції, нормалізують роботу м'язової тканини. Рідкісний елемент – кобальт прискорює ріст кісткової тканини, синтез ферментів і обмін цукрів.
Петрушка — поєднання мінерального, вітамінного складу, біологічно активних речовин визначає лікувальні властивості рослини. Концентрує мідь, цинк, стронцій, особливо багато в петрушці калію, кальцію, міді.
У рослини виражені діуретичні властивості, що визначає спектр призначень при захворюваннях, що супроводжуються зменшенням діурезу, патології сечовивідної системи, жовчного міхура, при набряках серцевого і ниркового походження. Стимулює функцію кори надниркових залоз, шлункову секрецію, жовчовиділення, ефективна при астенічних захворюваннях, в акушерській і гінекологічній практиці, при ожирінні.
Броколі — лікувальні властивості багатогранні. Калій – виводить з організму зайву воду і солі; кальцій і фосфор нормалізують стан кісткової і мозкової тканин; мідь, кобальт і залізо покращують процеси кровотворення, пружність і міцність шкіри, попереджають целюліт; йод коригує функцію щитовидної залози. Брокколі попереджає порушення гормонального балансу, знижує ризик виникнення пухлин, перешкоджає розвитку папіломавірусної інфекції.
Томати — це перспективний продукт з лікувальним ефектом, особливо стали популярними в XXI столітті, містять велику кількість мінеральних солей: залізо, калій, натрій, кальцій, магній, сірка, йод. Особливо багато заліза і калію. Це визначає спектр показань при захворюваннях серцево-судинної системи, у тому числі гіпертонічна хвороба, атеросклероз, анемію. Беруть участь у регуляції обмінних процесів, активізують травлення, пригнічують патогенну мікрофлору в кишечнику, знижують ризик пухлинних захворювань. (є джерелом лікопену і вітаміну В17(лаетріла)).
Коріандр — містить в терапевтичних дозах калій, кальцій, фосфор, магній, велика кількість міді, а також селен, залізо, цинк, марганець, йод. Збалансований склад біологічно активних речовин стимулює обмінні процеси, нормалізує функції травної системи. Усуває коліки і метеоризм, прискорює виведення шлаків. Наявність у плодах ефірних масел, сприяє поліпшенню настрою, допомагає впоратися з сезонною депресією, особливо в осінньо-зимовий період, підвищує загальний тонус організму, розумові здібності.
Показання до застосування.
Рекомендується як загальнозміцнюючий засіб профілактики захворювань, пов'язаних з дефіцитом мінеральних речовин, а також до раціону харчування при наступних станах та захворюваннях:
- гипоэлементозы, гіповітамінози та профілактика цих станів;
- порушення обмінних процесів;
- підвищені фізичні та розумові навантаження;
- стресові перевантаження, емоційна напруженість;
- зниження опірності організму, часті застуди;
- реабілітація після тяжких хвороб, операцій, травм;
- знижений імунітет;
- антибіотикотерапія;
- профілактика ожиріння, гормональних розладів;
- профілактика ішемічної хвороби серця, атеросклерозу;
- корекція наслідків шкідливих звичок (куріння, алкоголь, переїдання);
- активні заняття спортом;
- нераціональне харчування, убогий раціон.
Спосіб застосування та дози
По 2 таблетки 2-3 рази на день за 30 хвилин до їжі.
Лікувально-профілактичний курс 8-12 тижнів.
При необхідності повторити.
Прийом фітопрепарату не скасовує призначення лікаря.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | ДаникаФарм |
Кількість в упаковці | 90 шт. |
Склад | корнеплоды моркови, корень сельдерея, клубни топинамбура, плоды тыквы, корень петрушки, соцветия брокколи, томаты, плоды кориандра. |
Форма випуску | Таблетки |
Інформація для замовлення
- Ціна: 99 ₴