Олія розторопші (200 мл)
- Готово до відправки
- Код: П206
58 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн
Цілющі властивості розторопші людям були відомі ще в глибокій старовині
Олія розторопші являє собою багатюще джерело найбільш корисних для організму людини каротиноїдів (попередників вітаміну А), вітамінів Е, D, К і групи в, макро - і мікроелементів (калій, магній, кальцій, марганець, залізо, цинк, селен, мідь, хром, алюміній, ванадій, бор та ін) і біологічно активних речовин (флаволигнаны (силібін, силідіанін, силікристин, неогидрокарпин), флавоноїди (кварцетин та ін), хлорофіл, біогенні аміни та ін)
Характерною рисою й головним достоїнством олії розторопші є присутність у його складі потужного гепатопротектора силімарину - унікального комплексу найсильніших природних антиоксидантів-флаволігнанів (силибина, силидианина, силикристина, неогідрокарпіна та ін). Міститься в олії силімарин перевершує за своєю антиоксидантної активності вітаміни Е і С і чинить різнобічний позитивний вплив на функціональний стан печінки: зміцнює і захищає клітинні мембрани клітин печінки-гепатоцитів, сприяє регенерації гепатоцитів, які зазнали руйнівної дії алкоголю і токсичних речовин, усуває запальні процеси в печінці, підсилює вироблення жовчі, а також покращує детоксикаційну функцію печінки. Варто відзначити, що саме входить до складу олії силімарин є найбільш ефективним і відомим у всьому світі протиотрутою при отруєнні одним з найнебезпечніших отруйних грибів - блідою поганкою.
У жирнокислотном складі олії розторопші лідируючу позицію займає лінолева (Омега-6) поліненасичена кислота (63-64%). Зміст не менш корисною для організму людини олеїнової кислоти (Омега-9) в олії розторопші становить від 20 до 22%. Присутні також в цьому цінному рослинному продукті та інші ліпіди – пальмітинової (7-8%), стеаринова (3-5%), арахіновая (1-2%) і бегеновая (1-1,7%) жирні кислоти. Містяться в олії з насіння розторопші Омега-6 і Омега-9 кислоти коригують порушення ліпідного обміну і гормонального балансу, грають важливу роль в роботі серцево-судинної, ендокринної, травної та статевої систем, сприяють зміцненню імунітету і очищенню організму людини від всіляких шкідливих речовин, а також в значній мірі покращують стан шкіри.
Зеленуватий відтінок олії розторопші обумовлений вмістом у цьому рослинному продукті особливого антибактеріальної речовини - хлорофілу. Підсилює протизапальні та імуномодулюючі властивості інших біохімічних компонентів олії розторопші (флавоновидов, флавонолигнанов, вітамінів Е і А, цинку, магнію і марганцю), хлорофіл значною мірою прискорює процес ранозаживления та епітелізації, надає благотворну дію на роботу серцево-судинної, травної, ендокринної та дихальної систем, а також перешкоджає утворенню каменів в органах сечовивідної системи.
Олія розторопші містить також значну кількість найсильніших природних антиоксидантів - вітамінів Е і А. Грає ключову роль в роботі серцево-судинної і репродуктивної систем, вітамін Е в комплексі з вітаміном А активно перешкоджають розвитку запальних процесів, дуже благотворно впливають на стан шкіри та органів зору, попереджають передчасне старіння, і забезпечують надійний захист організму людини від інфекційних і онкологічних захворювань.
Входить до складу олії розторопші і вітамін D, необхідний для повноцінного засвоєння організмом людини фосфору і кальцію, зміцнення імунітету і правильного функціонування серця, судин і щитовидної залози.
Ефективна взаємодія вітаміну D і кальцію в організмі людини забезпечує інше жиророзчинна речовина, що міститься в олії розторопші – вітамін Що Цей «антигеморрагический вітамін» попереджає крововиливи, пов'язані з порушенням згортання крові і необхідний для правильного функціонування нирок.
Присутствующие в составе масле расторопши витамины группы B играют важную роль в регуляции работы мозга, нервной, сердечно-сосудистой, эндокринной, мышечной и пищеварительной систем организма человека, принимают участие в синтезе белка крови гемоглобина и выработке стероидных гормонов, а также весьма благотоворно влияют на состояние волос, кожи и ногтей.
Масло расторопши весьма богато цинком, магнием, марганцем и селеном. Все эти четыре минеральных вещества необходимы для полноценного синтеза поджелудочной железой гормона инсулина, осуществляющего регуляцию уровень глюкозы в крови. Кроме того, цинк, марганец, магний и селен в сочетании с содержащимися в масле расторопши полиненасыщенными кислотами Омега-6 и Омега-9 и витамином Е играют важнейшую роль в функционировании органов половой сферы, способствуют нормализации репродуктивной женской и мужской функций, улучшают процесс эмбрионального развития.
Застосовувати по 1 ст. ложці 2-3 рази на день за 20-30 хв до їди. Можна додавати в холодні страви з овочів.
Основні | |
---|---|
Виробник | Мирослав |
Країна виробник | Україна |
Вага | 200 г |
Об`єм | 200 мл |
Тип олії | Розторопші |
Віджим | Перший холодний |
Упаковка | Пластикова тара |
Тип | Нерафінована |
- Ціна: 58 ₴