Олія виноградних кісточок 100мл
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
55 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн
Олія з кісточок винограду являє собою рослинна олія, що отримується методом холодного пресування , що дозволяє зберегти в ньому всі необхідні біологічно активні речовини, що визначають його корисні властивості: цитопротекторну, антиоксидантні та регенерують.
Висока біологічна активність олії виноградного зумовлена комплексом біологічно активних речовин-поліненасичених жирних кислот, біофлавоноїдів, а також вітамінів-синергістів), серед яких центральне місце займає представник біофлавоноїдів — олігомерний проантоцианидина — антиоксидант, що перешкоджає переродження клітин.
Основні властивості: потужний природний антиоксидант, посилює дію вітаміну С; знижує рівень холестерину в крові, стимулює обмін речовин; уповільнює процеси старіння, зносу клітинних мембран і самих клітин, а отже, і самого організму в цілому; підвищує стійкість організму до дії радіації та інших шкідливих факторів зовнішнього середовища; володіє антиканцерогенною дією; виявляє явний косметичний ефект по відношенню до шкіри; перешкоджає виникненню тромбів та атеросклеротичних бляшок на стінках судин.
Ефективність зв'язування та нейтралізація дій вільних радикалів, що утворюються при впливі іонізуючого випромінювання; застосовується при лікуванні променевої хвороби; має протизапальну і бактерицидну дію. Незамінні жирні кислоти, легко сприймаються шкірою, утримують і відновлюють водощелочной баланс у клітинах, відновлюють природний захисний шар епідермісу; підвищують відсоток вмісту вологи в шкірі, завдяки багатим природним зволожувачів. При впливі высокоактивннх поліфенолів легше проходить процес самоуничтожений уражених раковою пухлиною клітин.
Застосовують при:
- для поліпшення венозної і лімфатичної циркуляції;
- зміцнення дрібні судин;
- для загоєння виразки шлунку і дванадцятипалої кишки;
- для поліпшення жирового обміну;
- у кулінарії;
- у косметології.
Кулінарія
Масло виноградних кісточок починає диміти при високій температурі (близько 216 °C), тому його можна використовувати у високотемпературних методи обробки продуктів. Завдяки чистому і легкому смаку, його часто використовують для заправки салатів та в майонезах, а також як основу для масляних витяжок з часнику, розмарину та інших прянощів або спецій.
Косметологія
Воно проявляє протизапальну, антисептичну, бактерицидну, регенеруючу, зволожуючу, тонізуючу дію.
Масло виноградних кісточок є хорошим живильним засобом для шкіри. Воно тонізує, освіжає мляву і в'ялу шкіру, зволожує пересушену шкіру і сприяє розгладженню зморшок. Це масло також використовують для догляду за жирною, проблемною і пористою шкірою. Його застосовують при дерматитах, стрептодермії, вугрової висипки і ущільненнях, а також в якості базисної основи для масажних сумішей при целюліті.
Основні | |
---|---|
Виробник | Мирослав |
Країна виробник | Україна |
Вага | 100 г |
Об`єм | 100 мл |
Віджим | Перший холодний |
Тип | Нерафінована |
Тип олії | Виноградної кісточки |
Упаковка | Пластикова тара |
- Ціна: 55 ₴