ПРИРОДНИЙ ПАРАФАРМАЦЕВТИК ВИН-ВІТА ВИНОГРАД, що ДАРУЄ ЖИТТЯ 0,49 л.
- Готово до відправки
- Код: П121
238 ₴
'Вин-Віта' - комплекс біофлавоноїдів, виділених зі шкірки і кісточок темних європейських сортів винограду Vitis vinifera L. типу Каберне.
Без спирту, цукру і консервантів.
15 років клінічних спостережень, в провідних медичних установах України і Росії, показали високу ефективність «Вин-Віти»®, як для профілактики, так і у комплексному лікуванні широкого спектру захворювань.
"Вік людини – це вік його капілярів"
Вважається, що система кровоносних судин це набір артерій і вен, по яких серце качає кров. Ця точка зору в цілому вірна, але в той же час глибоко помилкова. Образно кажучи, артерії та вени - це лише труби різного діаметру, по яких тече кров. Що стосується капілярів, які пов'язують їх в єдину систему кровообігу, то це і є те саме місце, де відбуваються головні події.
Порушення в роботі капілярної мережі - основна причина практично будь-якого патологічного процесу. Вони лежать в основі захворювань серця, порушень обмінних процесів, що призводять до застійних процесів, ішемічної хвороби, інфарктів, інсультів і т. д.
Серце перекачує кров, артерії і вени пропускають її в потрібному напрямку, але саме капіляри забезпечують нормальну життєдіяльність клітин, в тому числі і серцевого м'яза.
Вони забезпечують клітини киснем і поживними речовинами, видаляють з них продукти життєдіяльності. Саме на межі клітини і капіляра відбувається обмін речовин.
Встановлено, що червоні пігменти темного винограду, чорної смородини і т. п. плодів, так звані антоціани (від грец. «антос» – квітка, «ціан» – синій), крім потужного капіляроукріпляючого дії, уповільнюють (інгібують) утворення ендотеліну-1, перешкоджаючи звуження капілярів і підвищення тиску. Їх недолік в їжі - одна з основних причин артеріальної гіпертензії.
З віком накопичуються порушення в капілярній системі, і навіть невеликі навантаження викликають недолік кисню. Тому фізичне навантаження об'єктивно характеризує ступінь кисневого постачання тканин (гипоксический статус організму). Експериментально доведено зв'язок між тривалістю життя і стійкість до кисневого голодування.
Таким чином, здоров'я капілярів, найважливіший показник нашого здоров'я.
СКЛАД
Основні компоненти - олігомерні і мономерні біофлавоноїди (БФЛ), переважно антоціани, а також 20-25% танінів, 5-8% катехінів, 4-6% інших БФЛ.
Крім того, вітаміни с, В1, В2 , В3, В6, пектини, органічні кислоти (винна, лимонна, яблучна, янтарна), мінеральні речовини в біологічно активній формі (калій 1000-2000, натрій - 100-200, кальцій - 100-200, магній - 50-100 мг%, залізо).
Енергетична цінність - 6 ккал/л.
ОСНОВНІ ВЛАСТИВОСТІ
Потужне капілляроукрепляющее (Р-вітамінну) і антиоксидантний засіб, посилює дію вітаміну С, мембранопротектором, кардіо - та ангіопротектори, стресспроектор, радіопротектор, нейрорадіопротектор, гепатопротектор.
Підвищує гемоглобін, знижує ШОЕ, агрегацію тромбоцитів, нормалізує формулу крові.
Імуномодулятор. Виявляє широкий спектр бактерицидної і противірусної дії, в тому числі протигрипозне.
Покращує сон і нервово-психічні процеси, в тому числі увагу, настрій, пізнавальні можливості. Зменшує психоемоційне збудження. Добре тонізує.
Покращує зорові функції і гемодинаміку ока при патології сітківки та зорового нерва.
Уповільнює процеси старіння і розвиток атеросклерозу.
Знижує похмільний синдром і шкідливі наслідки вживання алкоголю.
Нешкідливий при тривалому вживанні.
Протипоказань не виявлено. Можлива індивідуальна непереносимість до продуктів переробки винограду.
«ВИН-ВІТА»® ОСОБЛИВО РЕКОМЕНДУЄТЬСЯ
- Простудних захворювань (грип, ГРЗ, бронхіт)
- Вірусних і бактеріологічних інфекцій
- Для зниження синдрому хронічної втоми, при розумових та фізичних перевантаженнях, стресах
- Для підвищення імунітету та адаптаційних можливостей організму, наприклад, при різкій зміні кліматично-географічних умов
- Для підвищення гемоглобіну (також вагітним і дітям від 2 років!), сприяє кровотворних процесів і розрідженню крові
- Потерпілим від Чорнобильської катастрофи, а також тим, хто працює і проживає в екологічно несприятливих умовах
- Учням для поліпшення уваги і пізнавальних можливостей.
«ВИН-ВІТА»® РЕКОМЕНДОВАНА В КОМПЛЕКСНОМУ ЛІКУВАННІ
(в тому числі санаторно-курортному)
- анемій та інших порушень показників крові;
- атеросклерозу, гипоксий, початкових стадій гіпертонічної хвороби, ІХС
та інших судинних і серцево-судинних захворювань;
- цукрового діабету 2-го типу;
- імунодефіцитних станів;
- иододефицитных станів;
- аліментарного ожиріння;
- неврозоподібних і астено-невротичних станів, головного болю;
- при хіміопроменевої терапії онкозахворювань; доброякісні пухлини (міоми);
- запальних процесів, травм, в до - та післяопераційному періоді;
- захворювань печінки (гепатити, гестози, цирози);
- вірусних і бактеріологічних інфекцій (дизентерія, тиф, герпесу, коксакі,
поліомієліт, кишкові та стафілококові інфекції);
- різних розладів статевої сфери, в період передменопаузи і
у клімактеричному періоді;
- виразкової хвороби шлунка і 12-палої кишки;
- простудних захворювань (грип, ГРЗ, бронхіти).
СПОСІБ ВЖИВАННЯ
Для отримання максимального оздоровчого ефекту приймати регулярно (щоденно) по 1-й столовій ложці на півсклянки чаю, води, соку, компоту або іншого напою 2 - 3 рази в день протягом мінімум 12-14 днів (0,5 л).
Дітям від 2-х до 5-ти років разова доза - 1 чайна ложка 2 - 3 рази в день.
Для оздоровчо-профілактичних цілей її корисно приймати курсами 3-4 рази в рік протягом 1-2 місяців. Рекомендований курс на місяць - 1 л.
«Вин-Віта»® має кисло-терпкий смак і не містить цукрів - мед або цукор додавати за смаком.
У «Вин-Віти»® відсутні спирт і консерванти, тому, після розтину, флакон бажано зберігати в темному і прохолодному місці.
'Вин-Віту'® можна і корисно вживати тривало, оскільки при цьому накопичується її оздоровчо-профілактичну дію.
Особливості вживання «Вин-Віти»® при тих чи інших захворюваннях.
При грипі та інших вірусних захворюваннях рекомендується приймати по 2 столові ложки 3 рази на день.
При гіперацидних гастритах, виразковій хворобі шлунка і 12-палої кишки «Вин-Віту»® слід вживати під час або після прийому їжі, можна з лужною мінеральною водою.
При важких формах туберкульозу, питання про використання «Вин-Віти»® в раціоні харчування слід узгодити з лікарем.
«Вин-Віта»® нейтралізує дію деяких фармакологічних препаратів (зокрема, сульфаніламідних), тому ліки не слід запивати напоєм з «Вин-Кручений»®.
ВИН - ВІТА І КАПІЛЯРИ
' Вік людини — це вік його капілярів '.
Капіляри — найдрібніші кровоносні судини, що пронизують усі наші тканини і органи, пов'язуючи всі артерії і вени в єдину систему кровообігу. Довжина капілярів в людському організмі становить близько 100 тисяч кілометрів . Капіляри доносять до кожної клітини організму кисень та всі необхідні їй живильні речовини, видаляючи при цьому продукти її життєдіяльності. Порушення в роботі капілярів — основна причина будь-якого патологічного процесу.
БФЛ, що містяться у Вин - Віти, зміцнюють стінки капілярів , нормалізують капілярне кровопостачання, підвищують уро вень кисневого насичення артеріальної крові і кисневого постачання тканин. Вживання Вин - Віти знижує проникність капілярів, що ускладнює поширення токсинів і знижує їх вміст у життєво важливих органах, і захищає капіляри від руйнівної дії АФК.
ВИН - ВІТА І АНТИОКСИДАНТНА СИСТЕМА ОРГАНІЗМУ
Можливості людського організму колосальні. Людина може десятки днів не їсти, близько тижня обходитися без води, і без кисню організм не може прожити і не скільки годин. Кисень — це подих життя.
Однак кисень, беручи участь в життєво важливих процесах, легко стає токсичним, утворюючи активні форми кисню (АФК) і вільні радикали (СР), які порушують діяльність клітин, викликаючи різноманітні захворювання. В даний час більше 60 - ти найбільш поширених захворювань безпосередньо пов'язують з руйнівною дією АФК, у тому числі променева хвороба, рак, атеросклероз, артеріальна гіпертензія, ішемічна хвороба серця і мозку, діабет, артрит, астенічні захворювання, швидке старіння і т . д. На приклад, коли пошкоджується білок сполучної тканини (колаген), шкіра стрімко втрачає еластичність, пружність, стає в'ялою і зморшкуватою.
Парадоксальна ситуація — кисень, який необхідний для підтримки життя, одночасно токсичний для організму.
Однак, турботлива Природа створила в живих організмах спеціальні механізми захисту — антиоксидантні системи. Ресурси антиоксидантної системи дуже великі, але не безмежні. В екологічно несприятливих умовах, під дією радіації, постійних стресів та інших факторів ефективність антиоксидантної системи поступово знижується, і цей захист стає недостатньою. Рано чи пізно ресурси цієї системи вичерпуються і шкідливу дію АФК лавиноподібно наростає.
ВИН - ВІТА І АНЕМІЯ
БФЛ і залізо, що входять до складу Вин - Віти благотворно впливають на процеси кровотворення в організмі.
Були проведені дослідження ефективності прийому Вин - Віти у вагітних жінок другої половини вагітності з анеміями легкого ступеня (поряд зі стандартною терапією). Застосування Вин - Віти протягом місяця збільшувало вміст гемоглобіну в середньому на 10 г / л і еритроцитів (переносників кисню) з 46 до 86%. При цьому у вагітних стабілізувалися вегетативно - судинні реакції, покращився емоційний ное стан.
Застосування Вин - Віти при анеміях у дітей дозволило підвищити вміст гемоглобіну на 10-14 одиниць протягом місяця.
ВИН - ВІТА І РАДІАЦІЯ
На малі дози іонізуючих випромінювань організм реагує хронічним радіаційним стресом, різко прискорюючи процеси старіння з усіма витікаючими з цього наслідками. Як вважають вчені, зниження потужності антиоксидантної системи, хронічний стрес на біохімічному рівні , ослаблення імунітету — це, мабуть, найбільш небезпечні наслідки аварії на ЧАЕС .
Експеримент, проведений під керівництвом проф. Ст. А. Барабоя в Київському інституті онкології та радіології показав, що при опроміненні смертельними дозами радіації в контрольній групі тварин, що отримували звичайний мармелад, з синтетичними барвниками вижило 7,2 %. У групі тварин, які отримували мармелад пофарбований Вин - Кручений, виживаність склала 50%, причому тривалість життя загиблих тварин була на 20% більше, ніж у контролі.
ВИН - ВІТА І СЕРЦЕВО - СУДИННА СИСТЕМА
Холестеринові бляшки, які відкладаються на судинах кровоносної системи з віком, що часто стають основною причиною розвитку серцево - судинних захворювань, створюючи передумови для розвитку атеросклерозу, артеріальної гіпертонії, іше
Основні | |
---|---|
Виробник | Екофарм |
Країна виробник | Україна |
Вага | 490 г |
Кількість в упаковці | 12 шт. |
Склад | У харчовому безалкогольному концентраті «Вин-Віта», зроблений без додавання цукру і консервантів, міститься комплекс особливих речовин - біофлавоноїдів, одержаних з кісточок і шкірки винограду темних європейських сортів типу Каберне. Саме присутність у складі «Вин-Віта» цих біологічно активних речовин зумовлює воістину унікальні лікувальні властивості корисного продукту. |
Форма випуску | Рідина |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Пластикова тара |
- Ціна: 238 ₴